Για να εισέλθετε, συμπληρώστε την ημερομηνία γέννησης.
Χμμ, για τσέκαρε ξανά την ηλικία σου!

Πολιτική Απορρήτου

Προσωπικά Δεδομένα :

Τηρώντας και εφαρμόζοντας τις αρχές προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται από το Διεθνές και Ευρωπαϊκό δίκαιο που ρυθμίζει θέματα σχετικά με το ηλεκτρονικό εμπόριο (Οδηγία 2000/31/ΕΚ, ΠΔ 131/2003) καθώς επίσης και από το Νόμο περί προστασίας των καταναλωτών (Ν. 2251/1994) που ρυθμίζει θέματα σχετικά με τις πωλήσεις από απόσταση και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού νόμου (Ν. 2472/1997) για την προστασία του ατόμου και την προστασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα όπως έχει συμπληρωθεί με τις αποφάσεις του Προέδρου της Επιτροπής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, τα Π.Δ. 207/1998, 79/2000, το άρθρο 8 του Ν. 2819/2000 και του ευρωπαϊκού δικαίου με τις οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ, δηλώνει ρητώς ότι δεν πρόκειται να προβεί σε οποιαδήποτε αθέμιτη χρήση των προσωπικών σας δεδομένων και με κανέναν τρόπο δεν αποκαλύπτει, δημοσιοποιεί ή πωλεί τα προσωπικά σας στοιχεία .Με την υποβολή υλικού στον server μας, συμφωνείτε ότι το υλικό δεν περιέχει στοιχεία μη αληθή, παράνομα ή καθ’ οιονδήποτε τρόπο ακατάλληλα για χρήση και δημοσίευση.

Τα στοιχεία που διατηρεί το site μας είναι αυτά που ο επισκέπτης/χρήστης αποστέλλει με δική του ευθύνη ή κατά την τοποθέτηση παραγγελίας ή εκτέλεση αγοράς και η διατήρησή τους στα αρχεία μας γίνεται αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας..   

 Οι πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών που συνεργάζεται η εταιρεία Νοctua έχουν πρόσβαση στα προσωπικά δεδομένα, εφόσον είναι απαραίτητα για την λειτουργία των υπηρεσιών τους. Αυτοί οι πάροχοι είναι υποχρεωμένοι να χρησιμοποιούν τα προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με την παρούσα δήλωση προστασίας προσωπικών δεδομένων καθώς και τους κανονιστικούς νόμους προστασίας προσωπικών δεδομένων της ελληνικής νομοθεσίας. 

IP Addresses 

Η διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ του επισκέπτη ή και χρήστη έχει πρόσβαση στο Internet και στη συνέχεια στο site μας αξιοποιείται αποκλειστικά για την συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων ή για την προστασία από κακόβουλες επιθέσεις προς το site, υπόκεινται δε στους όρους προστασίας προσωπικών δεδομένων που περιγράφονται προηγουμένως.