Είσαι άνω των 18 ετών;
  • OXI
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ

Noctua: σύμβολο της Αθήνας και της πρώτης craft μπύρας της.

Σήμερα λοιπόν το κέντρο της πόλης έχει επιτέλους αυτό που της έλειπε ,την δική της μπύρα. Το όνομα αυτής δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από "Noctua", την νυχτερινή κουκουβάγια - σύμβολο της Αθήνας και πλέον σύμβολο της πρώτης craft μπύρας της πρωτεύουσας.  

Οφέλη & Ιδιότητες Μπύρας

Για εμάς όμως Noctua σημαίνει πολλά παραπάνω. Σημαίνει φαντασία και όρεξη για δημιουργία νέων γεύσεων μπύρας. Σημαίνει να έρχεσαι κοντά και να συνυπάρχεις με όσους σε στηρίζουν ,να συζητάς και να αλληλεπιδράς με τους ανθρώπους που σε πλαισιώνουν και πάνω απ΄ όλα σημαίνει να περνάς καλά. Η μπύρα είναι ένα ποτό με πολλά οφέλη και ιδιότητες και προσφέρει πολλά θετικά συναισθήματα όπως χαρά. Από τον ιδρυτικό πυρήνα τεσσάρων φίλων που ξεκίνησαν να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα με στόχο την παρασκευή γευστικής και ποιοτικής μπύρας την ομάδα που σήμερα πλαισιώνει το νυχτοπούλι η οποία μεγαλώνει συνεχώς και εργάζεται σκληρά να φέρνει στα χέρια σας μία μοναδική χειροποίητη μπύρα και όλους εσάς που μας στηρίξατε από τη πρώτη στιγμή, από τη πρώτη συνταγή μας συνδέει μία κοινή ιδέα και φιλοσοφία, η ιδέα για έναν κόσμο με καλύτερη μπύρα. Πλέον έχουμε τη χαρά να μοιραζόμαστε όλοι μαζί τη δικιά μας καλή μπύρα από την Αθήνα με μοναδικά οφέλη και ιδιότητες.
BREWERY

Από συνεργείο σε αστικό μικροζυθοποιείο στο Γκάζι!

Απο τη πρώτη στιγμή που οραματιστήκαμε τη Noctua δεν υπήρχε συζήτηση για το πού θα βρίσκεται το ζυθοποιείο μας. Φυσικά στο κέντρο της πόλης μας, στο Γκάζι. Εντοπίσαμε τον ιδανικό χώρο για να στεγάσει το όνειρο μας .Ένα παλιό συνεργείο αυτοκινήτων στην οδό Πειραιώς μετατρέπεται σε αστικό ζυθοποιείο,με αρκετή φαντασία άπειρες ώρες σκαψίματος ,χτισίματος και βαψίματος καταφέραμε να το μετατρέψουμε σε ένα πρότυπο micro brewery και έτσι το φθινόπωρο του 2016 βράσαμε την πρώτη μας μπύρα,το πρώτα batch της ξανθιάς μας ale Head Twister ήταν γεγονός !

Νέες Συνταγές - Είδη Μπύρας

Εσείς είστε ο λόγος που συνεχίζουμε να παράγουμε νέες συνταγές μπύρας όπως μαύρες, κόκκινες, ξανθιές, γλυκές, φρουτώδης, χυμώδης, θολές, ipa και ale μπύρες διότι μας δώσατε το θάρρος να συνεχίσουμε και σας υποσχόμαστε να μείνουμε πιστοί στην φιλοσοφία μας και να γεμίζουμε πάντα τα ποτήρια σας με ποιοτική craft μπύρα με μοναδικά οφέλη και ιδιότητες.
ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ

#teamnoctua

Eμείς στη μικροζυθοποιεία Noctua πιστεύουμε πως μόνο στηριζόμενοι ο ένας στον άλλον ,στηρίζοντας τη κοινότητα μας, τους συνεργάτες μας ,τους φίλους και συνοδοιπόρους σε αυτό το ταξίδι μπορούμε να προχωρήσουμε μερικά βήματα πιο κάτω !