Είσαι άνω των 18 ετών;
  • OXI

Brewery

Ιστορία της Μπύρας μας

Μικροζυθοποιείο

Kαλοκαίρι 2016

Eντοπίσαμε τον ιδανικό χώρο για να στεγάσει το όνειρό μας, να δημιουργήσουμε ένα αστικό Αθηναϊκό ζυθοποιείο και να φτιάξουμε μία μοναδική Αθηναϊκή μπύρα. Ένα παλιό συνεργείο αυτοκινήτων πάνω στην οδό Πειραιώς μετατρέπεται με πολύ φαντασία και άπειρες ώρες εργασίας σε ένα πρότυπο μικροζυθοποιείο για παρασκευή μπύρας. 

 

Παρασκευή Μπύρας

Παρασκευή Μπύρας

Έτσι λοιπόν ξεκίνησε η ιστορία της μπύρας μας, και το φθινόπωρο του 2016 βράσαμε την πρώτη μας μπύρα, το πρώτο batch της ξανθιάς μας ale Ηead Twister. Τότε λοιπόν ολοκληρώθηκε για πρώτη φορά το όνειρό μας και πραγματοποιήθηκε η παρασκευή της πρώτης μπύρας "Noctua".

Σήμερα λοιπόν το κέντρο της πόλης έχει επιτέλους αυτό που της έλειπε, την δική της μπύρα. Το όνομα αυτής δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από "Νoctua ", την νυχτερινή κουκουβάγια, σύμβολο της Αθήνας και πλέον σύμβολο της πρώτης craft μπύρας της πρωτεύουσας.

 

Ιστορία Μπύρας Noctua

Μικροζυθοποιείο στην Αθήνα

Η "Noctua" δεν είναι απλά ένα microbrewery είναι μια ιδέα, είναι μια ομάδα. Μια ομάδα που ξεκίνησε να κάνει το όνειρο της πραγματικότητα, με στόχο την παρασκευή ποιοτικής και γευστικής μπύρας με κορυφαίες πρώτες ύλες και πλέον έχουμε τη χαρά να μοιραζόμαστε μαζί σας την δικιά μας craft καλή μπύρα από την Αθήνα.